webboxes.jpg

HVILKEN FORSEDELSESEMBALLAGE SKAL JEG VÆLGE?

Er varen skrøbelig? Skal der passes på den undervejs? Eller ønsker du at gøre noget ekstraordinært for sin kunde og pakke ekslusivt ind samtid med det skal være nemt?

Vi tilbyder alle former for forsendelsesemballage, lige meget om du har en stor eller lille webshop. Vi kan levere til en meget konkurrencevenlig pric både til den lille webshop med  de få forsendelser, til den store webshop derbare vil have tingene kører og der altid er produkter klar på lageret.

webbags.jpg

BÆREDYGTIGHED?

Al vores forsendelses emballage leveres som udgangspunkt i FSC for papir eller som genbrugsplads for vores plastikposer. 

Det er vigtigt for os at være med til som virksomhed at sætte så lille et fodaftryk på jordens ressourcer som muligt. Derfor har vi samlet leverandører i hele verdenen der står klar til at møde dit behov hvad enten du ønsker det ene eller det andet. 

Speed kasser 3.jpg

STANDARD ELLER SPECIALLAVET TIL DIG?

Vi har et stort udvalg af standardvarer til dig som ønsker en hurtig levering eller bare ikke har brug for så mange enheder af gangen. 

Vi tilbyder produktion af labels til vores standard produkter så du stadig kan lave dit eget look på produktet.

Find det her.

120.jpg

GRAFISK DESIGN I HØJKLASSE

Det har altid været vigtigt for Embacollage at yde den bedste service til vores kunder. 

Derfor tilbyder vi også hjælp fra vores tegnestue. Vores kreative grafiske designere sidder klar til at hjælpe dig,  så du får den bedste løsning på dit nye produkt.

 

Læs mere om Embacollage her.