Luksusposer-standard.jpg

STANDARD ELLER LAVET PRÆCIST TIL DIG?

En specialfremstillet bærepose er en effektiv branding af din virksomhed. Den kan signalere lige præcis det du ønsker, og det er luksus, miljø, trends eller måske det hele samlet?

Vi tilbyder poser og tasker i alle former, det er kun fantasien der sætter grænser.

 

Ønsker du ikke en specialfremstillet pose, så kan du i vores webshop se vores mange forskellige standardvarer. Vores standard poser er af høj kvalitet, og findes i mange forskellige udformninger.

 

Se vores standardløsninger i webshoppen her.

700_35.jpg

FØRSTE SKRIDT NÅR DU SKAL VÆLGE POSE

Du skal tage stilling til hvilken slags pose du ønske? Papir, plast, stof? skal den være bæredygtig? og hvad med designet? Hvad ønsker du at signalere opnå posen?

Der findes mange forskellige kvaliteter og priser på de forskellige bæreposer. Det kan du læse mere om på de følgende sider. 

 

Alle de beslutninger hjælper vi dig gerne med hvis du ønsker det. Vores kompetente sælgere står klar til at hjælpe dig med viden om alt fra kvaliteter, farver og produkter. Når du har lagt en ordre, er det projektledern der overtager derefter projektet og sørger for at følge den helt til dørs. Derfor kan du føle dig helt tryg i hele processen.

120_100.jpg

GRAFSIK DESIGN I HØJKLASSE

Det har altid været vigtigt for Embacollage at yde den bedste service til vores kunder.

Derfor tilbyder vi også hjælp fra vores tegnestue. Vores kreative grafiske designere sidder klar til at hjælpe dig,  så du får den bedste løsning på dit nye produkt.

 

Læs mere om Embacollage her.